Crombag Auto, onderhoud van alle automerken

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Het opgeleid werkplaatsteam van Crombag Auto heeft ruime ervaring opgebouwd in het onderhoud van diverse automerken. Daarbij maken ze gebruik van de meest recente diagnose apparatuur en gereedschappen. Vele klanten weten onze service al te waarderen.

Gratis vervangende auto
U kunt vooraf een prijsopgave krijgen van de werkzaamheden en bij meerwerk houden wij u op de hoogte houden. Ook hier mag u bij bepaalde opdrachten gebruik maken van onze Gratis* vervangende auto.(* exclusief de brandstof).

APK KEURING VOOR MAAR € 35,-

U kunt uw auto APK (Algemene Periodieke Keuring) laten keuren bij ons, snel en vakkundig tegen een scherpe prijs. Maak nu uw APK keuringsafspraak. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.  Een APK keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die te onveilig zijn om nog aan het verkeer deel te nemen. Bovendien beschermen we op deze manier het milieu: auto’s en bussen die teveel schadelijke stoffen uitstoten, worden afgekeurd. 

BANDEN EN BANDENHOTEL

Op zoek naar een goede aanbieding voor zomer, winterbanden of all-seasons voor het gehele jaar? Laat ons adviseren en u een aantrekkelijk voorstel maken.

Het Crombag Banden Hotel voor slechts € 40,00
Liever geen gedoe met de wissel en opslag van uw bandenset. Hoe werkt het? U maakt een afspraak voor de wissel met onze receptie omstreeks begin november of eind maart . Op de geplande dag en tijdstip voeren wij de wissel uit van uw winter- en zomerwielenset met een gratis inspectie van de banden. Uw gedemonteerde wielenset wordt weer in ons BandenHotel opgeslagen tot de volgende wissel. Zo simpel is het, en dat alles voor slechts € 40,00 incl. btw per set wissel en opslag.

LEASE AUTO ONDERHOUD


U kunt bij ons terecht als leaserijder voor het onderhoud van uw leaseauto, we zijn daarvoor aangesloten bij het R.O.B. netwerk waar wij de goedkeuring kunnen aanvragen voor onderhoud aan uw leaseauto.  Overeenkomstig de voorschriften van de fabrikant bent u verantwoordelijk voor het tijdig controleren en bijvullen van motorolie- en koelvloeistofniveaus, inclusief het bijvullen daarvan. In de winterperiode dient het koel- en ruitensproeiersysteem voldoende tegen vorst te zijn beveiligd. Wij doen ook graag de aanvraag of u hiervoor bij ons terecht kunt. 

Schadeherstel met garantie

Schade aan uw auto komt altijd onverwacht. Laat ons deze zorg uit uw handen nemen. U zult weer snel kunnen genieten van uw auto zoals u dat gewend was. We kunnen in de meeste gevallen rechtstreeks afrekenen met uw verzekeraar. Daarnaast kunt u tijdens de reparatie gebruik maken van een gratis vervangende auto. Ook schades die niet via de verzekering lopen kunnen wij voor u regelen.

Een greep uit ons service aanbod 

Onze banden zijn extra aantrekkelijk geprijsd met gratis montage en balanceren. Gratis vervangende auto (exclusief brandstof). Halen en brengen is mogelijk tot 18:00 uur! We beantwoorden graag uw telefoon of e mail voor al uw vragen. Neem nu contact met ons op, uitstel kost vaak onnodig meer geld. 

Kleine beurt

89,- vanaf

  Grote beurt

  185,- vanaf

   APK keuring

   35,- Actie

    Distributieriem vervangen 

    150,- vanaf

     Voorruit
     vervangen

     175,- vanaf

      Remvloeistof
      verversen 

      48,- vanaf

       Voor onderhoudsinformatie en prijsaanvraag kunt u ook onderstaand formulier invullen.

       Crombag Auto’s BV

       Rijksweg Zuid 236,
       6161 BZ Geleen
       T 046-4746260
       E info@crombagauto.nl 

       Openingstijden

       Verkoop: ma t/m vr 08.15-17.15
       Zaterdag gesloten, bezoek alleen op afspraak. Werkplaats: ma t/m vrij 08.15-16.45. Op officiële feestdagen gesloten.